BlackBerry Messenger download voor Android beschikbaar

Gijs Ettes
21 oktober 2013, 21:23
1 min leestijd
BlackBerry Messenger download voor Android beschikbaar
BlackBerry Messenger download

Het heeft een hele tijd geduurd, maar sinds vandaag is de BlackBerry Messenger download voor Android eindelijk beschikbaar. De app is officieel beschikbaar in de Play Store, al moeten gebruikers eerst een e-mailadres opgeven om BlackBerry Messenger ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken.

Wie zich eerder al had opgegeven voor toegang, kan BlackBerry Messenger direct gebruiken en komt niet terecht in een wachtrij.

Lees verder na de advertentie.

BlackBerry Messenger download

BlackBerry Messenger download

BlackBerry Messenger stelt je in staat te chatten met BlackBerry-, iPhone- en Android-gebruikers. De chat-app is 13MB groot, gratis te downloaden en werkt met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger.

Een week geleden maakte Frank Boulben, hoofd van de marketingafdeling van BlackBerry, bekend dat de BlackBerry Messenger release ‘binnen een aantal dagen’ zou verschijnen. Eerder werd lancering van de app al voor onbepaalde tijd uitgesteld. De release van de app is dus, op zijn zachtst gezegd, problematisch geweest.

BlackBerry Messenger is, net als WhatsApp, altijd verbonden zodat je chatberichten direct ontvangt. Je ziet dankzij de vinkjes achter een bericht of dit is afgeleverd of gelezen. Daarnaast kun je met de app stemberichten verzenden en groepsgesprekken voeren met maximaal 30 personen.

Download: BBM (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu