De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Blauwe vinkjes in WhatsApp zijn binnenkort uit te schakelen’

Gijs Ettes
6 november 2014, 15:22
1 min leestijd
‘Blauwe vinkjes in WhatsApp zijn binnenkort uit te schakelen’

Het wordt binnenkort mogelijk om de blauwe vinkjes in WhatsApp, die laten zien dat een verzonden bericht door de ontvanger is gelezen, uit te schakelen. Dat meldt althans bètatester Ihlan Pektas op Twitter. Pektas geeft niet aan hoe hij dit weet, maar in het verleden heeft de Duitser vaker onaangekondigde nieuwe features naar buiten gebracht. Het is dus mogelijk dat hij het nu wederom bij het juiste eind heeft.

Lees verder na de advertentie.

Sinds gisteravond toont WhatsApp bij de meeste gebruikers twee blauwe vinkjes als een verzonden bericht is gelezen. Niet iedereen is echter blij met de nieuwe feature; zo zijn sommige gebruikers van mening dat dit hun privacy schendt en dat ze gedwongen worden om te antwoorden. De blauwe vinkjes uitschakelen is op dit moment nog niet mogelijk.

Blauwe vinkjes in WhatsApp

Naast de blauwe vinkjes kun je voortaan ook lang op een bericht drukken om precies te zien wanneer het is afgeleverd en door de ontvanger is gelezen. In een groepsgesprek betekenen twee grijze vinkjes dat iedereen het bericht heeft gelezen. Je kunt in een groepsgesprek tevens lang op het bericht drukken om te kijken wie het bericht wel en niet hebben gelezen, en wanneer.

WhatsApp downloaden

Via onderstaande link kun je de huidige versie van WhatsApp, dus met de blauwe vinkjes, downloaden. De app werkt met vrijwel alle Android-toestellen.

Download WhatsApp in Google Play (gratis)

Het laatste nieuws over WhatsApp

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu