Blendoku 2: uitdagende variant op Sudoku voor Android

Gijs Ettes
24 november 2015, 14:45
1 min leestijd
Blendoku 2: uitdagende variant op Sudoku voor Android

In Blendoku 2 puzzel je niet met getallen, maar met kleuren. In elk level moet je een specifieke combinatie van gekleurde vlakjes maken die horizontaal of verticaal kan  lopen. En dat wordt na verloop van tijd behoorlijk uitdagend.

Lees verder na de advertentie.

Puzzelen met Blendoku 2

Blendoku 2 start simpel, met kleine levels waarbij wordt uitgelegd hoe je de kleuren uit je kleurenpalet op de juiste manier op het spelbord plaatst. Op die manier maak je bijvoorbeeld een gradiënt dat van donkerrood naar lichtroze loopt. Of van licht- naar donkergroen. Naarmate je verder komt, wordt het spelbord groter en heb je meer (verschillende) kleuren die je op de juiste plaats moet zetten. Het filmpje hieronder toont enkele puzzels uit de game.

Blendoku  2 bevat 500 levels die je gratis kunt spelen, al kun je meerdere levelpacks aanschaffen middels  een in-app aankoop. Ook zonder echt geld te spenderen, is de game echter  de moeite waard. Vind je het spelniveau `Simple` te eenvoudig, dan kun je vanaf de start ook aan de slag met lastigere puzzels. Er zijn in totaal vier niveaus die elk voldoende uitdaging bieden. De audiovisuele presentatie van Blendoku 2 is eenvoudig, maar erg is dat niet. Het betekent dat je de game op vrijwel elk toestel kunt spelen, mits dit beschikt over Android 4.0.3+ en tenminste 34MB aan vrije opslagruimte.

Download Blendoku 2 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu