De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Blin.gy dans je in je favoriete videoclips

Erwin Vogelaar
19 februari 2017, 9:51
2 min leestijd
Met Blin.gy dans je in je favoriete videoclips

Na het succes van Musical.ly, zet nieuwe app Blin.gy de volgende stap. De app laat je via green screen-technologie een rol spelen in je favoriete videoclips.

Lees verder na de advertentie.

Blin.gy

Na de populariteit van Musical.ly, waarin een klein stukje van een videoclip nagedaan kan worden, gaat de nieuwe app Blin.gy nu een stukje verder. Via green screen-technologie weet de app je namelijk een rol te geven in je favoriete videoclip. De app is nog verre van perfect, maar leuk genoeg om mee te experimenten.

https://youtu.be/oRG7Qum7T8c

Je hebt uiteraard niet zelf een groen scherm nodig. Wel is het voor de app fijn als je een egale achtergrond hebt en er goed licht is. Voornamelijk over het licht is de app erg kritisch, want Blin.gy moet wel goed kunnen zien waar jij ophoudt en de muur begint. De technologie werkt niet altijd goed, maar met de juiste omstandigheden kun je toch iets heel leuks maken en naar je vrienden opsturen. De app gebruikt voor deze technologie wel de nodige processorkracht, dus het is goed mogelijk dat je met een oude Android-smartphone geen goed resultaat krijgt.

Je kunt dansen met Beyoncé, Drake, Justin Bieber en talloze andere artiesten in de ruim 40.000 verschillende video’s van 15 seconden lang. Of je doet natuurlijk iets heel anders creatiefs met deze beelden. De video’s die je maakt worden Blingies genoemd. Uiteraard kun je in de app ook de Blingies van anderen bekijken. De makers van de app willen in de toekomst video’s aanbieden waarin een duidelijke lege plek overblijft voor de gebruiker van de app, zodat je echt onderdeel wordt van de clip in plaats van er alleen overheen danst.

Blin.gy downloaden

Blin.gy is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je minimaal Android 4.3 nodig.

Download Blin.gy in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu