Blogger lanceert eigen Android-applicatie

Redactie
4 februari 2011, 11:35
1 min leestijd
blogger-logo

Wie blogt via Blogger.com kan voortaan artikelen schrijven en plaatsen op zijn of haar Android-telefoon. Blogger.com heeft namelijk een eigen Android-applicatie uitgebracht. Gebruikers kunnen berichten publiceren met foto’s en tags. Daarnaast is het mogelijk om de huidige locatie aan een bericht toe te voegen. Heb je meerdere Blogger-accounts? Met de applicatie wissel je snel tussen de verschillende accounts.

Aangezien de applicatie berichten kan koppelen aan jouw huidige locatie heeft de app toegang nodig tot meerdere functies van je Android-telefoon, waaronder de locatiegegevens, de accountgegevens en de netwerkgegevens.

Lees verder na de advertentie.

blogger

De eerste reviews van gebruikers zijn positief. De applicatie ziet er verzorgd uit en heeft wel iets weg van de bekende WordPress-applicatie voor Android. Zo heeft de applicatie een actiebalk, waarmee je snel bepaalde acties kunt ondernemen (bijv. een bericht als concept opslaan).

Blogger voor Android is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's