De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Blogservice Posterous heeft nu een eigen Android-app

Wouter Nijsen
22 december 2010, 21:22
1 min leestijd
Blogservice Posterous heeft nu een eigen Android-app
posterous-logo

Posterous is een blogservice waarmee je op eenvoudige wijze je belevenissen, foto’s of video’s met anderen kunt delen. Het sterke punt van Posterous is de eenvoudige opzet van de dienst, eigenlijk kan iedereen er direct mee aan de slag. Er was reeds een eigen Posterous iPhone-app en nu kun je ook bloggen met je Android-telefoon.

Lees verder na de advertentie.

Om de Posterous Android-app te gebruiken hoef je gek genoeg geen account aan te maken. De bedenkers van Posterous schijnen er zelf een hekel aan te hebben dat je overal een account voor aan moet maken, dus voor hun eigen dienst is dat ook niet nodig. Je krijgt door Posterous een URL toegewezen die je vervolgens onder je vrienden kunt verspreiden zodat ze je blogkunsten kunnen volgen. Wil je graag zelf de naam van je Posterous URL kunnen bepalen dan zit er niets anders op dan toch een account aan te maken.

Posterous_Android_1
Posterous_Android_2

Posterous biedt de mogelijkheid om je posts te koppelen aan Facebook en Twitter zodat op deze diensten een bericht verschijnt wanneer je een nieuwe blogpost hebt gemaakt. In navolging van de Posterous website is ook de Android-app reuze eenvoudig van opzet. Er is een tutorial aanwezig voor als je toch wat uitleg denkt nodig te hebben, maar eigenlijk kun je niet meer doen dan kwaliteit van de foto’s en video’s aanpassen voordat je ze in je blog plaatst.

Zelf bloggen met je Android-telefoon? Download dan Posterous gratis in de Android Market of scan de QR-code voor een directe download.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu