Blogsite Tumblr.com lanceert eigen Android-applicatie

Redactie
16 augustus 2010, 8:58
1 min leestijd
Blogsite Tumblr.com lanceert eigen Android-applicatie

De dames en heren van Tumblr.com lanceerden dit weekend stilletjes een eigen Android-applicatie. Tumblr.com is een website waar bloggen zo simpel mogelijk wordt gehouden. Zeven miljoen actieve leden plaatsen dagelijks meer dan vijf miljoen (korte) blogs. Hierbij kun je denken aan artikelen, maar ook aan het delen van foto’s, citaten, links en mp3’tjes. Sta je in de file? Of zit je in de schoolbanken? Download dan Tumblr voor de Android om content nog makkelijker te delen.

Wie de website van Tumblr bezoekt, krijgt dezelfde opties voorgeschoteld als in de Android-applicatie. Alles wat jij je maar kunt bedenken, kun je met de app op je blog plaatsen. Op het dashboard van de officiële Tumbler-applicatie kun je drafts zien. Drafts die De officiele Tumbler-applicatie bestaat uit een dashboard, waar je ook ‘drafts’ (artikelen die nog niet klaar zijn) kunt zien. Sleutel onderweg aan je drafts en publiceer ze direct.

Lees verder na de advertentie.

Nog nooit een blog gehad? Maak dan een Tumblr-account aan en probeer de applicatie een paar weken. Wie weet raak je verslaafd aan het bloggen.

Er is overigens een nadeel aan de Tumblr-app: je hebt Android 2.1 of hoger nodig. Gelukkig werken de meeste Android-gebruikers ondertussen al met Eclair of Froyo. En anders is het nog even wachten op een update.

Downloaden via Android-browser: Tumblr (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu