Blurone: maak prachtige wallpapers van je eigen foto’s met slimme app

Redactie
27 maart 2014, 16:01
1 min leestijd
Blurone: maak prachtige wallpapers van je eigen foto’s met slimme app
blurone

Na Muzei Live Wallpaper, dat beroemde kunstwerken omtoverde tot kekke wallpapers door ze flink te vervagen en de kleuren minder fel te maken, zijn er vele soortgelijke apps in Google Play verschenen. Logisch: de app van Android-ontwikkelaar Roman Nurik, die tevens de uitstekende widget DashClock op zijn naam heeft staan, is enorm populair.

Eén daarvan is Blurone, die met een bloedmooi design en spetterende interface, die tevens voor Android 4.4 is geoptimaliseerd, heel simpel de meest spetterende wallpapers maakt door opnieuw de kleuren en vormen te vervagen.

Lees verder na de advertentie.

Blurone

blurone2

Blurone laat je met een voor Android 4.4 geoptimaliseerde interface, waarbij de app zowel de notificatiebalk als balk van de touchscreenknoppen inneemt, een foto selecteren. Dit kan een eigen foto zijn of een reeds bestaande wallpaper. Het is tevens mogelijk om maar een gedeelte van een foto of wallpaper te selecteren, waarbij je via een vierkant aangeeft wat je wilt selecteren.

Vervolgens verschijnt de achtergrond in beeld met een cirkel waar je over kunt vegen om de vervaging van de foto te vergroten. Hoe verder je veegt, hoe meer vervaging er plaatsvindt. De achtergrond laat direct de vervaging in realtime zien, waardoor je direct een voorbeeld krijgt van de zelf ingestelde wallpaper.

Blurone video

Download

Blurone is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Blurone (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu