Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

BNNVARA-app biedt korte video’s #BOOS, 3 op Reis en meer

Thomas Haenen
24 augustus 2017, 17:00
1 min leestijd
BNNVARA-app biedt korte video’s #BOOS, 3 op Reis en meer

BNNVara heeft een vernieuwde versie van zijn app gelanceerd. Deze bevat Stories, korte video’s van je favoriete programma’s.

Lees verder na de advertentie.

BNNVara Stories-app beschikbaar

Stories zijn een heuse hype aan het worden. Na Snapchat, Instagram en verschillende andere apps zijn ze voortaan ook in de BNNVara-app te vinden. De Nederlandse omroep lanceert deze week een vernieuwde app waar Stories een prominent onderdeel van zijn.

BNNVara Stories-app

Zodra je de app opent, krijg je een overzicht met leuke en actuele videoclips van BNNVara-programma’s zoals #BOOS, 3 op Reis en Queer Amsterdam. De video’s zijn hooguit een paar minuten lang, zodat je binnen korte tijd weer helemaal bijgepraat bent. Ook zijn er games, polls en artikelen te vinden van je favoriete televisie- en radiopresentatoren. De makers beloven dagelijks nieuwe content toe te voegen.

Net als bij Instagram en Snapchat spring je van verhaal naar verhaal door links of rechts in beeld te drukken. De app toont bovendien, net als zijn grote voorbeelden, verticale video’s. Je reageert door emoji’s, foto’s of stickers terug te sturen.

Enige nadeel: je kunt de app alleen gebruiken door een account aan te maken. Na het downloaden wordt je gelijk gevraagd om te registreren. Snel even de app downloaden voor je je gegevens overhandigt, zit er dus niet in.

BNNVara-app voor Android downloaden

De BNNVara-app is via onderstaande link te downloaden in de Play Store. De app is volledig gratis en werkt op elk toestel met Android 4.4 (KitKat) of hoger. Eerder dit jaar lanceerde de omroep ook al de Polertiek-app, voor fans van de #BOOS-video’s van Tim Hofman.

Download BNNVara in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu