De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bol.com Android-app gelanceerd: winkelen met je smartphone

Redactie
5 december 2014, 17:15
1 min leestijd
Bol.com Android-app gelanceerd: winkelen met je smartphone

Bol.com heeft zijn Android-app gelanceerd, waarmee gebruikers producten van de retailer kunnen aanschaffen en hun vorige bestellingen en eigen profiel kunnen bekijken.

Lees verder na de advertentie.

“Momenteel bezoekt 24% van de klanten bij bol.com de winkel via hun smartphone”, aldus een woordvoerder van Bol.com. “Met deze toevoeging is het voor klanten mogelijk om met hun Android smartphone nog makkelijker te winkelen bij bol.com.”

Bol.com Android-app

bolcomsc

Bol.com is volledig geïntegreerd met het Bol.com-account en bijbehorende bestellingen, facturen en e-books. Logischerwijs kun je er ook producten mee kopen, beoordelingen van producten lezen, suggesties ontvangen en kortingen scoren met speciale acties. Een andere handige functie is de mogelijkheid om je track-and-trace-code vanuit de app op te zoeken

“Met de app kunnen klanten eenvoudig bladeren, filteren en sorteren in het assortiment van ruim 9 miljoen artikelen. En ook tweedehands artikelen kunnen binnen de app bekeken en aangeschaft worden. De app wordt bovendien in hoog tempo doorontwikkeld. Dit gebeurt op basis van de feedback die gebruikers rechtstreeks vanuit de app geven”, aldus een woordvoerder.

Download

De Android-app van Bol.com is gratis in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download Bol.com in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu