De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bol.com laat Android-gebruikers inloggen met vingerafdruk

Gijs Ettes
22 januari 2016, 10:48
1 min leestijd
Bol.com laat Android-gebruikers inloggen met vingerafdruk

Goed nieuws voor Android-gebruikers die vaak  via Bol.com bestellen en de beschikking hebben over een toestel met vingerafdrukscanner. Vanaf nu kun je die namelijk gebruiken om in te loggen en aankopen  te doen.

Lees verder na de advertentie.

Bol.com-app vernieuwd

bol.com-app vingerafdruk

Precies een jaar geleden voegde webwinkel Bol.com ondersteuning toe voor Touch ID, zodat gebruikers met een iPhone kunnen inloggen met hun vingerafdruk in plaats van een wachtwoord. Vanaf vandaag kunnen ook Android-gebruikers met een geschikt toestel op deze manier inloggen en bestellingen plaatsen. Ook de reguliere inlogmethode blijft beschikbaar, dus je kunt gewoon met een wachtwoord blijven inloggen als je daar de voorkeur aan geeft. Om de functie te activeren dien je over de laatste versie van de app te beschikken en even de instellingen in te duiken.

De officiële Bol.com-app voor Android werd eind 2014 geïntroduceerd en laat gebruikers gemakkelijk orders plaatsen en volgen, maar ook facturen en e-books bekijken. Daarnaast kun je bestellingen annuleren, je verlanglijst beheren en betalen via iDeal, creditcard, acceptgiro en Mr. Cash/Bancontact. De app bevat tevens dagaanbiedingen, folders, een digitaal magazine en artikelsuggesties.

Pakweg een derde van al het verkeer naar Bol.com is afkomstig van smartphones, zo liet het bedrijf medio vorig jaar weten. De focus ligt dan ook op het vergroten van de omzet door meer mobiele gebruikers te trekken. Het regelmatig updaten van de apps voor Android en iOS is een goede eerste stap.

Hieronder is de laatste versie van de Bol.com-app te downloaden. Deze is 4,2MB groot en vereist Android 4.0.3 en hoger.

Download Bol.com in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu