Bondscoach Soundboard AppDe Bondscoach Soundboard App eert bondscoach Louis van Gaal door zijn meest grappige uitspraken en anekdotes in één app te bundelen. En met het WK in 2014, komt een dergelijke app zelfs nu al van pas. Denk bijvoorbeeld aan het hilarische ‘JUICHEN’, dat reeds een beroemde en beruchte uitspraak van de bondscoach is.

“Deze soundboard app is een eerbetoon aan de huidige bondscoach van het Nederlands elftal, meneer Louis van Gaal. Juich samen met Louis het Nederlands elftal naar de WK-finale voetbal in 2014”, aldus de ontwikkelaar.

Bondscoach Soundboard App: functies

De app werkt net zo simpel als elk soundboard: klik op een knop met de betreffende tekst van de uitspraak of anekdote, en deze wordt vervolgens afgespeeld. Wanneer de knop lang wordt ingedrukt, is het ook mogelijk om de geluiden als ringtone of als meldingsgeluid (voor berichten en notificaties) in te stellen. Daarnaast kun je een geluidje via deze manier ook via verschillende Android-apps als Gmail en WhatsApp delen.

Bondscoach Soundboard App is gratis in Google Play te downloaden en heeft enkele permissies nodig die de ontwikkelaars in de beschrijving van de app nader toelichten.

Download: Bondscoach Soundboard App (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.