De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Boek on-the-go een hotel met het nieuwe Booking Now

Wouter Nijsen
13 juli 2015, 18:25
2 min leestijd
Boek on-the-go een hotel met het nieuwe Booking Now

Booking Now, de applicatie van de populaire website Booking.com, is er nu ook voor Android. Met de app kun je gemakkelijk een kamer boeken voor een geplande of spontane reis.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Booking Now

Booking Now was al een tijdje beschikbaar voor iOS, maar sinds vandaag ook te gebruiken op Android. De app is de tweede applicatie van de bekende boekingswebsite Booking.com, die al eerder de normale Booking.com-app uitbracht. Booking Now verschilt echter behoorlijk van deze app, omdat de nadruk vooral ligt op waar je op dit moment bent. De app is dus geschikt wanneer je last minute een kamer nodig hebt en niet veel moeite wilt steken in het zoeken ervan.

Het fijne van Booking Now is dat de app gemakkelijk in gebruik is. Wanneer je je hebt aangemeld met een account, wordt automatisch je locatie ingeladen op een kaart. Hier zie je gelijk welke hotels, appartementen of andere accommodaties in de buurt zijn.

Handig zijn de beoordelingen en prijzen, die onderin op een overzichtelijk kaart worden weergeven. Zo bepaal je gelijk of een hotel de moeite waard is of niet. Druk op `Klaar om te boeken` en bevestig je verblijf om een boeking te plaatsen. Betalen kan direct vanuit de app met een creditcard.

Booking Now heeft een enorm groot aanbod, waardoor er voor iedereen wel een kamer te vinden is. Door vooraf aan te geven met hoeveel personen je normaliter reist en een prijsklasse in te vullen, bepaalt de app welke accommodaties voor jou geschikt zijn.  Je kan je voorkeuren overigens altijd bijstellen door op het menu te tikken.

Download Booking Now

Booking Now is nu beschikbaar in Google Play en via onderstaande link gratis te downloaden. De app is 7MB groot en vereist Android 4.4 (KitKat) of hoger voor de installatie.

Download Booking Now in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's