Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Boomerang: veelzijdige e-mailapp in Play Store beschikbaar

Redactie
26 juni 2013, 17:43
1 min leestijd
Boomerang: veelzijdige e-mailapp in Play Store beschikbaar
boomerang

Boomerang, de veelzijdige e-mailapp waarmee je e-mails kunt swipen om een actie te activeren, is vanaf woensdag beschikbaar in de Play Store. Boomerang werkt met Gmail en is al beschikbaar voor Chrome en Firefox. De app geeft gebruikers de mogelijkheid om het verzenden van e-mails in te plannen en e-mails terug in de inbox te laten verschijnen – vandaar boomerang – als er geen reactie of follow-up is gekomen.

Boomerang is een e-mailapp voor Gmail die, ondanks wat tekortkomingen en enkele bugs, erg interessant en veelzijdig is. De app biedt handige herinneringen voor e-mails aan en het swipen van links naar rechts van een bericht levert een reeks aan handige opties op, waaronder het aanpassen van labels of het geven van een ster. Daarnaast is een swipe van rechts naar links archiveert de e-mail. Een functie die ook in de officiële Gmail voor Android zit.

Lees verder na de advertentie.

Maar ondanks de veelzijdigheid is de app lang niet even stabiel en duurt het veelal erg lang om de content van e-mail te laden. Daarnaast is het minimalistische design van de app niet overal even duidelijk aanwezig, waardoor er geen eenzelfde interface wordt gecreëerd. Ook zijn de animaties niet altijd even soepel. Maar ondanks die kleine problemen is Boomerang nog steeds enorm het uitchecken waard. De app is zelfs gratis in de Play Store te downloaden. Of bekijk onderstaande video voor een betere impressie van de e-mailapp.

Download: Boomerang (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu