Bouncy Mouse: combinatie van Cut the Rope en Angry Birds

Redactie
22 juli 2011, 19:30
1 min leestijd
Bouncy Mouse: combinatie van Cut the Rope en Angry Birds

Zo veel kaas, zo weinig tijd. Dat is het bijschrift van de game Bouncy Mouse waar je speelt met een muis die zijn kaas terug wil die is gestolen door een kat, Captain Cat om precies te zijn. Het kat en muisspel leent enkele spelelementen van Cut the Rope en Angry Birds, maar doet dit op een originele manier. Zo kun je de muis lanceren door op een katapultachtige manier te lanceren zoals de vogels van Angry Birds, maar je kunt ook touwtjes doorsnijden met je vinders zoals je bij Cut the Rope doet.

Lees verder na de advertentie.

Naast het verzamelen van zoveel kaas en het verslaan van Captain Cat moet de muis ook bijen en boze vogels zien te vermijden. Je hebt namelijk vier harten, die je kwijtraakt als je een van deze vijanden aanraakt. Als je een level uitspeelt op honderd procent kun je ook geheimen unlocken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om de muis waarmee je speelt aan te passen naar je eigen voorkeur.

Bouncy Mouse heeft drie verschillende werelden, met in totaal dertig levels, maar ontwikkelaar Eric Karl heeft aangekondigd dat er meer levens zullen komen in de herst. De game is gratis te downloaden in Android Market, wel is minimaal Android 2.2 vereist.

Downloaden via Android Market: Bouncy Mouse (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu