Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bouw je eigen steden met SimCity Deluxe

Redactie
10 november 2011, 12:02
1 min leestijd
Bouw je eigen steden met SimCity Deluxe
Bouw je eigen steden met SimCity Deluxe

Electronic Arts heeft SimCity Deluxe uigebracht voor Android. SimCity is een computerspel waarbij je de burgemeester bent van een virtuele stad en je deze van de grond af aan moet opbouwen. Zo moet je woningen bouwen voor je bewoners, maar ook kantoren en industrieterreinen. Hierbij kan het bouwen bemoeilijkt worden door natuurrampen waarna je soms weer opnieuw moet beginnen. De SimCity gamereeks begon meer dan twintig jaar geleden en is nu dan ook op je telefoon of tablet te spelen.

Sim City DeLuxe biedt zeven scenario’s aan waarmee je kunt gaan bouwen. Er zijn zeven voorbeeldsteden waar je uit kunt kiezen om mee aan de slag te gaan. Naast het bouwen van huizen, kantoren en fabrieken kun je ook zogenaamde landmarks verdienen zoals monumenten en kunstwerken. In totaal zijn er meer dan veertig van zulke landmarks in de game verstopt.

Lees verder na de advertentie.

Het aantal rampen dat kan plaatsvinden is vrij uitgebreid. Zo zijn er wervelstormen, plagen en meteorietenregen die je kunt verwachten. Of wat te denken van buitenaards bezoek in de vorm van aliens? Om SimCity Deluxe te spelen heb je volgens de specificaties minimaal Android 1.5 of hoger nodig, maar een redelijk krachtige Android-apparaat is aan te raden om het spel soepel te spelen. SimCity Deluxe is te spelen op de telefoon, maar is ook geoptimaliseerd voor tablets.

Downloaden via Android Market: SimCity™ Deluxe (€3,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu