De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Boxer: uitgebreide e-mail-app die bijna alle e-maildiensten ondersteunt

Redactie
3 oktober 2014, 16:42
1 min leestijd
Boxer: uitgebreide e-mail-app die bijna alle e-maildiensten ondersteunt
boxer

Boxer is een gratis e-mail-app die enorm veel e-maildiensten ondersteunt. Om even een rijtje op te noemen: Gmail, Exchange, Outlook, Yahoo, Hotmail, iCloud, AOL, Office 365 en imap- en pop3-e-mailaccounts kun je aan Boxer toevoegen. Daarnaast verbindt de app met al je favoriete diensten, zoals Evernote, Facebook, Twitter, LinkedIn en Dropbox. Met laatstgenoemde kun je gemakkelijk bestanden aan een e-mail toevoegen.

De inbox is een gecombineerd overzicht van al je e-mailaccounts en via Twitter, Facebook en LinkedIn worden foto’s van contactpersonen gehaald. Ook ondersteunt Boxer labels en kun je, net als bij Mailbox, e-mails swipen om acties uit te voeren.

Lees verder na de advertentie.

Boxer voor Android

Boxer voor Android is fraai en overzichtelijk vormgegeven, waarbij je links een menu kunt uitschuiven en aan de rechter bovenkant een zoek- en opstelknop hebt. Door op de avatars te drukken kun je meerdere e-mails selecteren en snel een actie uitvoeren. Ook kun je van e-mails todo’s maken of een like of quick reply sturen. Met een like weet degenen dat je de e-mail hebt gelezen en met een quick reply kies je één van jouw snelle antwoorden om te reageren.

Boxer hanteert echter wel enkele pro-functies die je alleen met een in-app-aankoop kunt krijgen. Je kunt voor 7,61 euro Boxer Pro aanschaffen om meerdere e-mailaccounts gte gebruiken en automatisch antwoorden te gebruiken. Ook is er Boxer Pro met Exchange-ondersteuning, waarmee je Exchange-accounts aan Boxer kunt toevoegen.

Download

Boxer is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Boxer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu