Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Fijne e-mail-app Boxer krijgt Material Design

Redactie
4 juni 2015, 17:52
1 min leestijd
Fijne e-mail-app Boxer krijgt Material Design

Boxer heeft zijn Android-app geüpdatet met het Material Design, waardoor de app fijner werkt en meer uniform oogt binnen Android. Het design komt ook naar CyanogenOS, waar Boxer de standaard e-mail-app is.

Lees verder na de advertentie.

Het is de grootste update voor Boxer sinds september. De e-mail-app is sindsdien gekozen om standaard e-mail-app te worden in CyanogenOS, omdat de app onafhankelijk is en alle mogelijke e-mailtypen ondersteunt; van Gmail en Outlook tot je eigen pop3-account.

Dit is het Boxer Material Design

cm_swipe_press-100573060-medium

De grootste verandering is het Material Design, dat met een blauwe balk aan de bovenkant en ronde blauwe actieknop om een nieuwe e-mail op te stelllen direct herkenbaar is.  Daarnaast werkt Boxer 2.2  sneller, met name tijdens het zoeken in je e-mail. Ook het synchroniseren van imap-accounts gaat sneller en het energieverbruik is minder door de laatste update.

Een andere handige functie van de nieuwe Android-app is de mogelijkheid om mappen en labels te maken. Hiermee kun je jouw e-mails beter organiseren en indelen. De gehele changelog is hier te vinden.

De update is direct beschikbaar voor Android-gebruikers. CyanogenOS-gebruikers krijgen de nieuwe app-versie middels een ota-update binnen.

Download Boxer

Boxer is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Boxer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu