Fijne e-mail-app Boxer krijgt Material Design

Redactie
4 juni 2015, 17:52
1 min leestijd
Fijne e-mail-app Boxer krijgt Material Design
Boxer - Workspace ONE

Boxer - Workspace ONE

Gratis

Reviewscore

7,5

Boxer heeft zijn Android-app geüpdatet met het Material Design, waardoor de app fijner werkt en meer uniform oogt binnen Android. Het design komt ook naar CyanogenOS, waar Boxer de standaard e-mail-app is.

Lees verder na de advertentie.

Het is de grootste update voor Boxer sinds september. De e-mail-app is sindsdien gekozen om standaard e-mail-app te worden in CyanogenOS, omdat de app onafhankelijk is en alle mogelijke e-mailtypen ondersteunt; van Gmail en Outlook tot je eigen pop3-account.

Dit is het Boxer Material Design

cm_swipe_press-100573060-medium

De grootste verandering is het Material Design, dat met een blauwe balk aan de bovenkant en ronde blauwe actieknop om een nieuwe e-mail op te stelllen direct herkenbaar is.  Daarnaast werkt Boxer 2.2  sneller, met name tijdens het zoeken in je e-mail. Ook het synchroniseren van imap-accounts gaat sneller en het energieverbruik is minder door de laatste update.

Een andere handige functie van de nieuwe Android-app is de mogelijkheid om mappen en labels te maken. Hiermee kun je jouw e-mails beter organiseren en indelen. De gehele changelog is hier te vinden.

De update is direct beschikbaar voor Android-gebruikers. CyanogenOS-gebruikers krijgen de nieuwe app-versie middels een ota-update binnen.

Download Boxer

Boxer is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Boxer in Google Play (gratis)

Categorie: Communicatie
Spotlight: Material Design

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's