Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Kom helemaal tot rust met het nieuwe Breath of Light

Wouter Nijsen
24 mei 2015, 13:12
2 min leestijd
Kom helemaal tot rust met het nieuwe Breath of Light

Breath of Light combineert een simpel spelprincipe met een prachtige grafische stijl en rustgevende muziek, waardoor je helemaal tot rust komt. Google Play heeft er weer een topgame bij.

Lees verder na de advertentie.

Kalmerende gameplay en muziek

In het verleden kwamen er al meerdere games uit waarmee  spelers op een interactieve manier tot rust kwamen. Ook Breath of Light probeert dat, en slaagt hier overduidelijk in. Breath of Light is een nieuwe mobiele game die onlangs verscheen en nu al met  kop en schouders boven andere spelletjes uitsteekt.

Breath of Light is geen traditioneel spelletje, maar er juist op gericht om je te laten ontspannen. Dat doet de game door een apart spelprincipe te gebruiken en het audiovisueel net even anders aan te pakken. Dat laatste uit zich in de spelwereld, die zich kenmerkt door zachte kleuren en simpele vormen. Ook de toffe soundtrack draagt bij aan de rustige sfeer.

Breath of Light

Wanneer je Breath of Light voor het eerst opstart, is het niet helemaal duidelijk wat je precies moet doen. De bedoeling is echter om de lichtgevende bolletjes, die ontstaan uit bloemen, te verbinden met andere bloemen. Door ze met verschillende  objecten te sturen, ontstaat er een soort stroom van lichte puntjes die door de wereld beweegt.

Het spel is dus eigenlijk een puzzelgame. Dat blijkt ook uit het feit dat naarmate je in de game vordert, puzzels steeds lastiger worden en er meer obstakels verschijnen. Tijdsdruk is er gelukkig niet, want Breath of Light werkt niet met een timer of levens. Je hebt dus alle tijd om rustig de levels te doorlopen.

Breath of Light voor Android downloaden

Breath of Light is een echte aanrader, en daarom de prijs van 3,32 euro dubbel en dwars waard. Via de link hieronder is het spel te downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0.3 of hoger nodig, net als 33MB aan vrije opslagruimte.

Download Breath of Light in Google Play (3,32 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu