Brieven frankeren kan nu via PostNL-app

aandelen-postnl-kopen-plaatje1PostNL heeft een update uitgebracht voor zijn Android- en iOS-app, waarbij het mogelijk is geworden om brieven te frankeren met een digitaal aan te schaffen code. De digitale postzegel is wel wat duurder dan een normale postzegel.

De 9-cijferige code kost namelijk 75 cent in plaats van de gebruikelijke 54 cent. De code is vijf dagen bruikbaar en te noteren op een envelop die een brief van maximaal 20 gram bevat. Het is dus niet mogelijk om grotere pakketten papier of spullen te verzenden door meerdere codes aan te schaffen.

Voor het innen van die 75 cent wordt gebruikt gemaakt van automatische incasso’s. De app van PostNL biedt ook ondersteuning voor het volgen van je pakketjes via Track & Trace, laat je de tarieven opzoeken die gelden voor verschillende pakketgroottes en bevat een overzicht van alle brievenbussen en PostNL-verkooppunten die in de buurt liggen.

Download: PostNL (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!