Bright-app voor Android krijgt zoekfunctie en archief

Redactie
4 mei 2011, 14:32
1 min leestijd
Bright-app voor Android krijgt zoekfunctie en archief
bright android

De Android-app van Bright heeft een kleine update gekregen naar versie 1.3 met een paar verbeteringen. In deze vernieuwde app zijn de categorieën simpeler en overzichtelijker geworden. Ook is het nu mogelijk om te zoeken in het archief en sneller te bladeren door de artikelen. Verder zijn er kleine optimalisaties en bugfixes doorgevoerd, zoals bij het bekijken van video’s en het reageren op artikelen. Daarnaast zijn er plannen om met tablets bezig te gaan. Bright heeft al een app voor de iPad ontwikkeld, maar die is totaal anders van opzet dan de huidige mobiele apps voor smartphones.

Bright Screenzine is een digitaal magazine waarin onderwerpen als design, muziek en hotspots in de stad. Er zijn filmpjes opgenomen in de app, er zitten infographics in en je leest over trends. Voor dit digitale magazine moet je echter wel betalen: een los nummer kost €3,99. Of Bright een soortgelijk magazine ook voor Android-tablets krijgt is nog even afwachten.

Lees verder na de advertentie.

bright screenzine

Hieronder zie je een voorproefje van Bright Screenzine, die zoals gezegd momenteel alleen nog op de iPad verkrijgbaar is:

De gewone Android-app is natuurlijk voor iedereen te installeren:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu