De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

BroApp: nooit meer ruzie met je vriendin met deze Android-app

Redactie
20 maart 2014, 17:55
2 min leestijd
BroApp: nooit meer ruzie met je vriendin met deze Android-app
broapp

BroApp is de beste digitale wingman die je als man maar kunt wensen. De app stuurt automatisch berichtjes naar jouw vriendin om haar een beetje ‘tevreden’ te houden. Want we weten allemaal dat mannen nogal eens vergeetachtig kunnen zijn. “De app stuurt automatisch lieve berichtjes naar je vriendin zodat jij meer tijd hebt voor je vrienden en lekker met hen kan gaan hangen”, aldus de ontwikkelaar van BroApp.

BroApp maakt op een intelligente manier gebruik van verschillende aspecten van je smartphone waardoor je vrienden – als het goed is – niets doorgeeft van het gebruik van de Android-app. Gelukkig maar, want d ¡t zou pas een ruzie veroorzaken.

Lees verder na de advertentie.

BroApp: de beste wingman

Bij het opstarten van BroApp selecteert je jouw vriendin. Vervolgens kun je instellen welke berichten worden verstuurd, maar het is ook mogelijk om zelf berichten te schrijven en deze te selecteren. BroApp kiest automatisch een bericht en verstuurt het sms’je naar jouw vriendin bij specifieke acties, bijvoorbeeld wanneer de verbinding met je thuisnetwerk verbreekt, wanneer je op het werk aankomt, wanneer je vertrekt bij werk of wanneer je weer thuis bent. Dit gaat allemaal via wifi-netwerken. Ook is het mogelijk om een specifieke tijd in te stellen.

Daarnaast is het mogelijk om ‘verboden wifi-netwerken’ toe te voegen, waardoor BroApp weet wanneer de app geen sms’jes moet sturen. Denk bijvoorbeeld aan het wifi-netwerk thuis, bij jouw vriendin of in de sportschool. Verder kun je de dagen kiezen wanneer BroApp een sms’je verstuurt. Ben je elk weekend bij je vriendin? Dan vink je zaterdag en zondag logischerwijs uit.

Als laatste venster laat BroApp alle ingestelde functies in een handig overzicht zien, zodat je weet of je geen fout heb gemaakt. Als de app is ingesteld, werkt BroApp automatisch. Dan heb je daar, naast je vriendin, ook geen omkijken meer naar.

Download

BroApp is in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: BroApp (1,49 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu