Aanrader: Kickstarterhit en avonturengame Broken Age voor Android

Redactie
13 mei 2015, 9:43
1 min leestijd
Aanrader: Kickstarterhit en avonturengame Broken Age voor Android

De avonturengame Broken Age was een enorm grote hit op Kickstarter en werd één van de meest gefinancierde gameprojecten. Het spel is sinds een tijdje  ook voor Android beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Broken Age is ontwikkeld door gamelegende  Tim Sch ¤fer, die legendarische titels als Grim Fandango, Full Throttle en The Secret of Monkey Island op zijn naam heeft staan. Broken Age werd op Kickstarter gelanceerd en haalde door meer dan 87.000 backers 3,45 miljoen dollar op. Daarmee is het spel één van de populaire gameprojecten op Kickstarter ooit.

Dit doe je in Broken Age

In de point-and-click-avonturengame  Broken Age speel je met twee personages: een jongen die alleen in een ruimteschip woont en heel benieuwd is naar de buitenwereld, en een meisje uit een dorp dat moet worden geofferd aan een groot beest om het dorp te redden. De jongen komt uit de toekomst, het meisje uit het verleden, waarbij de verhalen zo enorm op elkaar lijken terwijl beiden uit een compleet andere wereld komen.

brokenage-1

In de game onderzoek je objecten, ondervraag je andere personages en luister je aandachtig, om de meest lastige puzzels op te lossen.  Tijdens het spelen is het mogelijk om tussen beide personages te wisselen, waardoor je met een ander personage verder kunt als je met de ander even vastzit.

Broken Age trailer

De trailer hieronder geeft een indruk van de avonturengame, die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en perfect werkt in combinatie met een touchscreen.

Broken Age voor Android downloaden

Broken Age is voor een prijs van 10,65 euro te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Broken Age in Google Play (10,65)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu