Altijd een blauw scherm op je smartwatch met BSOD watchface

Redactie
7 augustus 2015, 17:44
1 min leestijd
Altijd een blauw scherm op je smartwatch met BSOD watchface

BSOD Watchface

€ 1,06

Reviewscore

7

Smartwatches met Android Wear hebben voortaan de mogelijkheid om het oude vertrouwde blauwe scherm van Windows op het scherm van het slimme horloge te tonen. Opdat wij nooit vergeten.

Man, wat heb ik ze veel gezien, die blauwe schermen. Meestal was een kapotte RAM-module de boosdoener, maar ook brakke drivers, een te slechte koeling en kapotte videokaart zorgden op regelmatige basis voor dit scherm. Inmiddels heeft Microsoft zijn zaakjes echt op orde en werken we bij Android Planet enorm tevreden met Windows 10, maar zo’n blauw scherm zullen we nooit meer vergeten.

Dit kun je met de  BSOD watchface

bluescreen2Als je de app installeert, kun je de BSOD watchface op je Android Wear-smartwatch selecteren. Aan de bovenkant staat ‘watch face’, daaronder krijg je te zien dat er een error is voorgekomen – met de bekende toetsencombinatie CTRL+ALT+DEL.

Lees verder na de advertentie.

Aan de onderzijde wordt de tijd weergegeven, zoals 10:58 AM 07.07.15. Zo weet je altijd hoe laat het is – de bedoeling van een watch face, natuurlijk.  De  BSOD watchface ondersteunt daarbij zowel vierkante als ronde schermen

Download  BSOD watchface

De  BSOD watchface is voor 1,06 euro te downloaden in Google Play. De app werkt logischerwijs alleen met Android Wear-smartwatches.

Download BSOD Watchface  in Google Play (1,07 euro)

Categorie: Personalisatie
Spotlight: Android Wear

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's