Deze app tovert je Android Wear-horloge om tot een Apple Watch
Wouter Nijsen

Bubble Cloud

Gratis

Onze score

7

Bubble Cloud is een nieuwe app die het uiterlijk van de Apple Watch naar Android Wear-smartwatches brengt. Dat oogt fraai en werkt vrij goed.

Maak van je smartwatch een  Apple Watch

De Apple Watch zal waarschijnlijk nooit met Android werken, maar met Bubble Cloud kun je wel de interface van Apples smartwatch naar Android Wear brengen. De app is een verzameling van launchers en  widgets, maar bevat ook een watchface voor Android Wear.

De launcher laat je smartwatch opvallend veel op een Apple Watch lijken. Zo worden alle apps als cirkels (of bubbels) op het scherm weergegeven en kun je ze gemakkelijk selecteren. Handig aan Bubble Cloud is dat het formaat van apps op een slimme manier wordt aangepast. Maak je bijvoorbeeld veelvuldig gebruik van de kalender-app, dan wordt deze bubbel  groter en daardoor  gemakkelijker te vinden.

Bubble Cloud biedt verder verschillende opties om de watchface aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen welke apps als bubbels worden getoond. Met de betaalde versie van de app, die 2,29 euro kost, kun  je ook contacten in bubbels plaatsen en allerlei  widgets aanpassen.

Download Bubble Cloud voor Android Wear

De watchface van Bubble Cloud is standaard gratis beschikbaar. De app is 11MB groot en werkt met Android 4.1 of hoger. Downloaden kan via de link hieronder.

Download Bubble Cloud  in Google Play (gratis, met in-app aankopen)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.