De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Bugaboo deelt als eerste merk hotspots in Android-applicatie Whatser

Redactie
26 mei 2011, 12:53
2 min leestijd
Bugaboo deelt als eerste merk hotspots in Android-applicatie Whatser
whatser android

Bugaboo is een merk dat je als aanstaande ouders móet hebben. Tenminste, als je hip wilt zijn en wilt meedoen met de andere ouders op de speelplaats. Maar of je nu een Bugaboo hebt of niet, via de Nederlandse app Whatser kun je vanaf nu op pad gaan om hippe hotspots in verschillende steden te ontdekken. Bugaboo is namelijk het eerste merk dat hotspots heeft gedeeld via Whatser. Meer dan 350 hotspots in bekende wereldsteden zijn aanwezig, waarmee de kinderwagenfabrikant wil laten zien dat je als moderne ouder met baby prima een dagje kunt gaan shoppen in Amsterdam of een weekje cultuur kunt opsnuiven in The Big Apple. Door gebruiker ‘Bugaboo’ te volgen kun je zien welke favoriete spots Bugaboo voor je heeft geselecteerd. In de lijst met hotspots van Bugaboo zijn parken, winkels, musea, cafés, restaurants en speeltuinen opgenomen in steden als Amsterdam, Berlijn, Barcelona, London, Parijs, New York en Los Angeles.

Wat je ook van Bugaboo vindt: deze manier van locaties delen is natuurlijk wel dé toekomst. Elke doelgroep kan zijn eigen spots vinden en moeiteloos activiteiten vinden die voor jou interessant zijn. Ouders met baby’s zijn een groep die daar best behoefte aan hebben. Met een baby moet je opeens rekening ermee houden dat je niet meer overal naar binnen kunt, al was het alleen maar omdat je geen zin hebt om de Bugaboo (of ander merk kinderwagen) een paar trappen op te zeulen.

Lees verder na de advertentie.

Ook als gewone gebruiker kun je favoriete spots met anderen delen, dus heb je goedkope uitgaanstips voor studenten of weet je precies waar de lekkerste friet, de beste collectie speciale biertjes of de beste hang-outs te vinden zijn, dan kun je die ook delen via Whatser. Whatser is beschikbaar in public beta voor Android, Blackberry en iPhone. Merken die ook mee willen doen bladeren naar http://whatser.com/partners/brands.

Alle spots zijn overigens ook online te vinden: kijk op de Bugaboo-pagina bij Whatser om bijvoorbeeld de 21 spots in Amsterdam te zien.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu