De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Rockstar brengt Bully: Anniversary Edition naar Android

Rick van der Veer
9 december 2016, 13:38
2 min leestijd
Rockstar brengt Bully: Anniversary Edition naar Android

Rockstar Games heeft Bully Anniversary Edition uitgebracht voor Android. Naast het verhaal en alle missies uit het originele spel voor de PlayStation 2 kun je nu ook minigames tegen je vrienden spelen.

Lees verder na de advertentie.

Bully Anniversary Edition

Rockstar Games heeft de Anniversary-editie van Bully uitgebracht voor Android-apparaten. In deze versie zitten alle missies van het originele spel, maar dan met wat extra’s. In de Android-versie van de game kun je bovendien de minigames van de verschillende missies tegen je vrienden spelen, waarbij je elkaars score probeert te verbeteren. Zo moet je zo snel mogelijk de puzzels oplossen tijdens taalles en moet je tijdens biologie zo snel mogelijk de kikker ontleden.

Deze versie van Bully bevat meer verbeteringen naast de multiplayer-mogelijkheid. Rockstar Games heeft ook het uiterlijk van het spel aangepakt en verbeterde lichteffecten toegevoegd. Ook zijn alle andere grafische elementen flink opgepoetst: hedendaagse Android-apparaten hebben namelijk meer rekenkracht dan de PlayStation 2 waar het spel oorspronkelijk voor verscheen. Daarnaast is het spel geschikt gemaakt voor een touchscreen, al is er ook ondersteuning ingebouwd voor controllers.

In Bully speel je als Jimmy, een 15-jarige scholier die naar een privéschool gestuurd wordt. Hier moet je het jaar zien te overleven door jezelf te verdedigen tegenover alle kliekjes, de leraren en alle andere inwoners van de Bullworth Academy. Maar je moet ook op je cijfers letten, want als je het niet goed doet is het spel afgelopen. Bovendien is je reputatie ontzettend belangrijk, want je zult alle groepjes een keer ergens voor nodig hebben.

Bully: Anniversary Edition downloaden

Bully: Anniversary Edition is nu te downloaden uit Google Play, al heeft Rockstar hem niet gratis beschikbaar gemaakt. Het spel kost 6,99 euro en werkt alleen op toestellen met Android 4.0 of nieuwer nodig.

Download Bully: Anniversary Edition in Google Play (6,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu