Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bundle: Nederlandse app gaat slim met je foto‘s om

Wouter Nijsen
23 mei 2015, 15:06
2 min leestijd
Bundle: Nederlandse app gaat slim met je foto‘s om

Bundle is een nieuwe app die al je foto`s op een slimme manier organiseert en bundelt. Zo maakt de applicatie een einde aan de chaos van alle foto`s op je Android.

Lees verder na de advertentie.

Foto`s ordenen met Bundle

Sinds een aantal dagen is Bundle, een nieuwe Nederlandse app, in Google Play te downloaden. De applicatie is gericht op het orderen en organiseren van al je foto`s. Dat doet Bundle, zoals de naam van de app al doet vermoeden, door foto`s met elkaar te bundelen. Zo zijn ze gemakkelijker terug te vinden en staan ze als een overzichtelijk geheel op je Android. Dat is vooral bij een fotocollectie van honderden kiekjes natuurlijk erg handig.

Bundle bundelt foto`s bijvoorbeeld  op basis van locatie of onderwerp. Zo komen vakantiefoto`s samen in een mapje terecht en worden andere kiekjes weer op een aparte plek bewaard. Daarnaast heb je de mogelijkheid om foto`s handmatig te verplaatsen, als je ze toch liever in een andere map wilt hebben.

Tof aan de app is dat je bundels met foto`s gemakkelijk met vrienden of familie kunt delen. Doordat Bundle alle kiekjes op een fraaie en overzichtelijke manier presenteert, krijgen anderen een soort ‘fotostream’ waarmee ze direct alle foto`s bekijken.

Ook handig is de mogelijkheid om collecties veilig om te slaan met de ingebouwde backup-functie. Daarbij kun je tevens  aangeven of dat alleen met een wifi-verbinding, of ook met een mobiele internetverbinding mag.

Bundle voor Android downloaden

Bundle is dus zeker de moeite waard om eens te proberen. De app is helemaal gratis, maar je dient wel een account aan te maken en telefoonnummer in te vullen om ‘m te gebruiken. Via de link hieronder is Bundle te downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0 of hoger en 6,3MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Bundle in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu