De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Burn The Rope: populaire game nu op Android te spelen

Redactie
18 juni 2011, 11:47
1 min leestijd
Burn The Rope: populaire game nu op Android te spelen
burn the rope

Big Blue Bubble is een gamesontwikkelaar, die bekend werd met de game Burn The Rope. In deze game moet je gericht allerlei touwen doorbranden, waarbij je met allerlei insecten te maken krijgt. Op het iOS-platform is het een van de leukere casual games, naast Cut The Rope en Angry Birds. De speelwijze is ook wel wat vergelijkbaar: je moet steeds andere puzzels oplossen en proberen dat zo goed en efficiënt mogelijk te doen.

Elke puzzel is weer anders. Daardoor wordt het lastig om het spelletje weg te leggen. Burn The Rope is een gratis game, met advertenties. Er zitten 112 levels in maar de ontwikkelaar belooft dat er nog veel meer aankomen.

Lees verder na de advertentie.

Elke dag is er ook een level, dat door een gebruiker is gemaakt. Misschien wordt Burn The Rope wel de nieuwe topgame voor Android-gebruikers. Het zal lastig zijn om het succes van Angry Birds te evenaren – die onlangs bekendmaakten dat ze 1 miljoen downloads per dag hebben – maar voor de liefhebbers van casual spelletjes is het weer een leuke om erbij te hebben. Burn The Rope werkt op bijna alle toestellen met Android 1.6 en hoger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu