Buzzfeed voor Android brengt lijstjes en gifjes om te lachen

Redactie
24 juli 2015, 16:55
1 min leestijd
Buzzfeed voor Android brengt lijstjes en gifjes om te lachen

Eén van de meest leuke websites van het internet, Buzzfeed, heeft al een tijdje een Android-app in Google Play. Met die app heb je altijd wat om te lachen bij je; van geestige lijstjes tot hilarische gifjes.

Lees verder na de advertentie.

Buzzfeed is binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de grootste entertainmentwebsites. Begonnen als lijstjeswebsite, maar nu is Buzzfeed een belangrijke speler in de journalistieke wereld. Buzzfeed brengt niet enkel meer grappige lijstjes, maar komt ook met gedegen journalistieke artikelen, korte documentaires en mooie reportages. De Android-app van Buzzfeed bundelt alle beste content – de voorpagina – met hetgeen waar iedereen zo enorm van houdt: lijstjes.

Zo ziet de Buzzfeed Android-app eruit

De Buzzfeed Android-app toont altijd de voorpagina. Hier staat de belangrijkste content, van lijstjes tot een lang verhaal over de opmerkelijke schoolmeisjescultuur in Japan of een reportage over hoe de Islamtische Staat (IS) sociale media inzet om zielen te winnen. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de lijstjes: van ’22 katten die zich gedragen als hun baasje’ tot ’22 manieren hoe je perfect kunt reageren op berichtjes van je ex’. Je leest ze er allemaal.

“De Buzzfeed-app is de beste manier om op de hoogte te blijven van alle viral video’s, foto’s, links en andere populaire onderwerpen, terwijl je onderweg bent”, aldus Buzzfeed. Via het uitschuifbare menu heb je de mogelijkheid om door verschillende categorieën te bladeren en de app is geschikt voor allerlei schermgroottes, waaronder grote schermen van tablets.

Download Buzzfeed

De Buzzfeed Android-app is gratis te downloaden in Google Play.

Download Buzzfeed in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu