De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

C1000 brengt officiële Android-app uit

Redactie
11 januari 2012, 16:34
1 min leestijd
C1000 brengt officiële Android-app uit
C1000 brengt officiële Android-app uit

Supermarktketen C1000 heeft een eigen Android-app uitgebracht. Met de applicatie is het mogelijk om een boodschappenlijstje te maken en de laatste aanbiedingen te checken. Ook zijn er bijna 1.400 recepten te vinden waarvan je de ingrediënten met één druk op de knop in je virtuele boodschappenmandje kan plaatsen. Met de C1000 Android-app kan je je boodschappenlijstje ook delen met vrienden en familie. Deze is realtime te synchroniseren zodat je bijvoorbeeld nog altijd van thuis iets kan toevoegen als je partner in de supermarkt staat.

Naast het zelf aangeven van welke boodschappen je wilt gaan kopen krijg je ook suggesties voor producten waar je eventueel interesse in hebt. De app biedt standaard meer dan 1.400 recepten waarin je gemakkelijk kan zoeken. Je favoriete recepten kan je apart bewaren. Je boodschappenlijstje is ook te synchroniseren met je boodschappenlijst op de website van C1000.

Lees verder na de advertentie.

De officiële C1000 Android-app is geheel gratis te downloaden in de Android Market. Als je voor de eerste keer inlogt dien je een account aan te maken. Ook kun je specificeren wat jouw favoriete C1000 winkel is. Via GPS worden de dichtstbijzijnde C1000 winkels opgezocht. Naast nationale aanbiedingen worden ook lokale aanbiedingen via de app weergegeven. Heb je commentaar op de app dan kan je deze via e-mail naar de makers sturen.

Downloaden via Android Market: C1000 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's