De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Cabinet: minimalistische bestandsbeheerder met Android L-design

Redactie
10 augustus 2014, 15:13
1 min leestijd
Cabinet: minimalistische bestandsbeheerder met Android L-design
cabinet

Cabinet is een minimalistische bestandsbeheerder die al beschikt over het Material Design van Android L. Deze Android-versie is nog niet uit, maar toch zijn er al apps die het design van Material Design hanteren. En dat is fijn, want Cabinet is een uitstekend voorbeeld van een mooie standaard Material Design-app die de nieuwe iconen gebruikt.

“Eenb bestandsbeheerder ga je niet 24/7 gebruiken, maar waarom zou je veel moeite spenderen aan een app die je niet constant gebruikt? Cabinet is ontwikkeld om direct te gebruiken”, aldus de ontwikkelaar.

Lees verder na de advertentie.

Cabinet

Cabinet biedt niet heel veel functies, maar de belangrijkste functies werken snel en goed: van het verplaatsen en verwijderen van bestanden en mappen tot het zippen en uitpakken van een bestand. Ook is er ondersteuning voor root-toegang aanwezig waarmee je in de systeemmappen kunt komen.

Via het hamburger-menu kun je bij snelkoppelingen komen. Deze snelkoppelingen stel je zelf in door mappen als favoriet te makeren. Zo ben je altijd snel bij de map die jij wilt bekijken. Als laatste functie biedt Cabinet ook nog de optie om met remote servers via SFTP te verbinden.

Download

Cabinet is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Cabinet in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu