Cafellow: vind het perfecte café of terras tijdens Bevrijdingsdag

Gijs Ettes
5 mei 2014, 11:44
1 min leestijd
Cafellow: vind het perfecte café of terras tijdens Bevrijdingsdag
cafellow bevrijdingsdag

Cafellow is bedacht door twee studievrienden die het zat waren om avonden lang door te brengen in sfeerloze cafés met lauw bier, zure wijn en slechte muziek. Met de gratis app vind je – ook op Bevrijdingsdag – in een aantal grote Nederlandse steden snel een café dat voldoet aan je wensen. Je kunt precies aangeven waar je naar zoekt, waarna Cafellow het aantal kroegen filtert en voorkomt dat je urenlang over straat zwerft in de zoektocht naar het perfecte terras of danscafé.

Het is mogelijk te zoeken in een specifieke stad of te kiezen binnen welke straal (1, 5 of 25 kilometer) je een kroeg zoekt. Vervolgens bepaal je de sfeer die je wenst (terrasje, dansen, barhangen of binnen zitten), de specialiteiten (denk aan cocktails en speciaalbier) en de muziek (live, pop, rock of Nederlandstalig) die er in de gelegenheid wordt gespeeld.

Lees verder na de advertentie.

cafellow

Rechtsonder in Cafellow zie je het aantal zoekresultaten dat voldoet aan je opdracht en door op de tabbladen ‘Lijst’ of ‘Kaart’ te drukken, check je waar het café zich precies bevindt. De lijstweergave toont hoe goed de match is tussen het café en de wensen die jij stelt aan een gezellige middag of avond. Als je doortikt in de app, zie je de openingstijden, een omschrijving, hoe het café wordt beoordeeld en hoe lang het lopen is.

Download Cafellow

De horeca-app bevat ruim 1400 gelegenheden in 7 Nederlandse steden, maar bourgondische plaatsen als Maastricht, Nijmegen en Zwolle ontbreken vooralsnog. Ook als je een terrasje of kroeg zoekt in Amsterdam krijg je maar één resultaat.

Vier je Bevrijdingsdag dit jaar echter in bijvoorbeeld Den Haag, Utrecht of Haarlem, dan vind je met Cafellow snel een gezellig café of terras.

Download: Cafellow (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu