De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Call Follow Up Manager herinnert je actie te ondernemen na telefoongesprek

Wouter Nijsen
12 mei 2011, 19:09
2 min leestijd
Call Follow Up Manager_Google Calendar entry

Het overkomt ons allemaal wel eens: je vergeet iemand terug te bellen. Of wanneer je het wilt doen, kom je tot de ontdekking dat je geen telefoonnummer van de betreffende persoon hebt opgeslagen. De Android-app Call Follow Up Manager kan helpen een dergelijke situatie te voorkomen. Via deze Android-app kun je namelijk een herinnering instellen om iemand terug te bellen, of om naar aanleiding van het telefoongesprek een andere actie te ondernemen. Ook geeft Call Follow Up Manager je de mogelijkheid om na een gesprek een telefoonnummer van de beller op te slaan.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer je een telefoongesprek beëindigt zal Call Follow Up Manager een pop-up tonen waarin je aan kunt geven wanneer je iemand terug moet bellen. De standaardmogelijkheden zijn: morgen, volgende week, volgende maand en volgend jaar. Natuurlijk kun je via de Other-knop ook zelf een datum en tijdstip opgeven. Hoef je niet terug te bellen maar moet je iemand een bericht sturen, dan kun je eraan herinnerd worden dat je een e-mail moet versturen door in het pop-upmenu de betreffende knop te selecteren. Wanneer je een keuze voor een herinnering hebt gemaakt zal deze automatisch in je Google Agenda gezet worden en dus ook worden gesynchroniseerd met je Google-account. Dat is vooral handig wanneer je ook op de desktop van je Google-account gebruik maakt. Wordt je gebeld door een telefoonnummer dat nog niet in je contactentlijst staat, dan zal Call Follow Up Manager je vragen of het nummer aan een bestaande contactpersoon moet worden toegevoegd, of dat er een nieuwe contactpersoon moet worden aangemaakt. Deze laatste optie is overigens ook standaard op veel Android-telefoons aanwezig.

Ben jij iemand die regelmatig vergeet  om iemand terug te bellen dan kan Call Follow Up Manager je redder in nood zijn. Downloaden kan gratis in de Android Market of door de QR-code te scannen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu