Call of Duty voor Android verschenen

Redactie
15 oktober 2010, 18:47
1 min leestijd
Call of Duty voor Android verschenen
call-duty-3

Call of Duty: Modern Warfare Force Recon is tot 29 oktober gratis te downloaden via GetJar. GetJar is een website waar je buiten de Android Market om applicaties en spellen kunt downloaden. Eerder vandaag verscheen het populairste spelletje Angry Birds op GetJar.com. Het spel is een exacte poort van de Blackberry-versie, die vorig jaar verscheen. Call of Duty voor Android biedt niet dezelfde ervaring als de pc-versie, maar is de moeite waard voor fans van shooters.

In tegenstelling tot Call of Duty voor de computer is de Android-versie niet een volledige first person shooter. Je bekijkt de wereld namelijk niet altijd vanuit de ogen van het personage dat je speelt. Op sommige momenten lijkt het spel op een ouderwetse beat ’em up, zoals Double Dragon. Maar dan zonder vuisten en met geweren.

Lees verder na de advertentie.

Meer gameplaybeelden zien? Neem dan een kijkje op GetJar.com, waar een gigantische bewegende gif-afbeelding van 6 MB te zien is. De website lag er de afgelopen uren regelmatig uit door de release van Angry Birds, dus het kan zijn dat je enkele keren de pagina moet vernieuwen om Call of Duty te zien.

Ga naar GetJar.com om Call of Duty op je telefoon te zetten.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's