Call PopOut: Facebook Chatheads voor je telefoon-app

Gijs Ettes
25 oktober 2013, 16:32
1 min leestijd
Call PopOut: Facebook Chatheads voor je telefoon-app
call popout

Call PopOut is een handige app die gebeld worden een stuk minder indringend maakt als je een filmpje kijkt of game speelt op je Android-toestel. De app is bovendien helemaal gratis.

Iedere enthousiaste Android-gebruiker kent het probleem vast wel: je zit net lekker een goed artikel te lezen, hip filmpje te kijken of diep in het laatste level van Rayman Jungle Run. Maar, dan word je opeens gebeld, en dat komt ook nog eens beeldvullend op je scherm te staan. Call PopOut zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt.

Lees verder na de advertentie.

Deze fijne app geeft je namelijk de mogelijkheid om een soort van Facebook Chatheads weer te geven als je gebeld wordt, als een kleine foto onderin dus. Je kunt vervolgens zelf kiezen of je het hoofdje aantikt of niet, en krijgt dan de gebruikelijke opties zoals opnemen of afwijzen te zien. Zie de onderstaande screenshots voor een duidelijker beeld.

Je kunt hierbij ook nog eens enkele zaken instellen, zoals de grootte van de bolletjes en wanneer je ze wel of niet wilt zien. In de app-beschrijving van Google Play staat overigens wel dat Call PopOut niet op iedere Android-smartphone werkt, maar proberen kan natuurlijk nooit kwaad. De meeste reguliere toestellen worden gewoon ondersteund.

Download: Call PopOut (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu