De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Call Reminder: vergeet nooit meer iets tijdens het bellen

Redactie
20 juni 2011, 11:46
1 min leestijd
Call Reminder: vergeet nooit meer iets tijdens het bellen
call reminder android

Er zijn op het Android-platform allerlei handige apps die je leven makkelijker maken. Toch zijn er mensen die zich niet eens realiseren wat er mogelijk is. Neem nou Call Reminder, een pas verschenen app die ervoor zorgt dat je nooit meer iets vergeet tijdens een telefoongesprek. Call Reminder laat een notitie zien, zodra je met iemand belt. Je maakt bijvoorbeeld een notitie met de tekst “Vraag hoe de vakantie was” of “Informeer naar ziek familielid” en koppelt dit aan een telefoonnummer.

De volgende keer wanneer je een telefoontje van deze persoon krijgt (of zelf belt) verschijnt de notitie in beeld. En jij kunt vervolgens de complimentjes in ontvangst nemen dat je altijd zo betrokken bent.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn in de Android Market heel wat call reminder-apps, dus kies gewoon de app uit die je het meeste aanspreekt. Call Reminder kost €0,71 maar je kunt ook gratis apps vinden. Handig aan deze app, is dat je een notitie aan meerdere contactpersonen kunt koppelen, bijvoorbeeld meerdere medewerkers van een bedrijf waar je veel contact mee hebt, of twee partners. Als je wel eens na afloop van een telefoongesprek denkt: “Verdorie, d ¡t had ik nog even moeten zeggen!” is een call reminder-app een handig hulpmiddel. De notitie blijft tijdens het telefoongesprek in beeld.


Call Reminder in de Android Market

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu