De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Camera-app Focal los uitgebracht in Google Play

Gijs Ettes
22 september 2013, 16:24
1 min leestijd
Camera-app Focal los uitgebracht in Google Play
focal

Na de aankondiging van CyanogenMod als ‘echt bedrijf’  is er de ontwikkelaar van CyanogenMods eigen camera-app Focal opgestapt uit het team van de enorm populaire custom rom. Guillaume Lesniak heeft vervolgens zijn werk vrij rap uitgebracht in Google Play, als losstaande app dus.

Lees verder na de advertentie.

Slechts nieuws voor CyanogenMod-liefhebbers, al kunnen zij het natuurlijk nog steeds downloaden, maar goed nieuws voor gebruikers van andere roms en Android-skins.  De app is momenteel nog wel een bèta. Daarom heet de app ook nog ‘Focal (Beta)’ in Google Play. Alle beloofde functies die hieronder wat uitgebreider worden beschreven zijn echter aanwezig in de app, en hij is vanwege het feit dat hij open-source is volledig gratis te downloaden.

Focal: complete camera-app voor je Android

De interface van Focal ondersteunt om te beginnen widgets in zijn interface, laat je foto`s schieten met je stem, foto`s maken tijdens het filmen van video`s, laat je gemakkelijk door gemaakte foto`s scrollen om ze te selecteren, biedt ondersteuning voor panoramafoto`s van 360 graden én voegt PicSphere toe.

PicSpheres zijn in principe Focals variant op de Photospheres van de standaard camera-app voor Android. Focal is met zijn uiterlijk ook erg dichtbij de look van Android gebleven. Er zijn uiteraard nog wel wat bugs aanwezig in de camera-app, maar dat is met een bèta dan ook te verwachten.

Download: Focal (Beta) (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu