De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Camera JB+: de camera van Jelly Bean, maar dan beter

Redactie
19 augustus 2013, 16:23
1 min leestijd
Camera JB+: de camera van Jelly Bean, maar dan beter
camera jb+

Camera JB+ lijkt precies op de officiële camera-app van Androids Jelly Bean, maar is voorzien van meer features en beschikbaar voor Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en hoger. Naast een camera biedt Camera JB+ ook een handige fotobewerking die je snel en gemakkelijk je kiekjes laat aanpassen.

De app biedt drie verschillende cameramodi: camera, videocamera en panorma, en kent een hele reeks features met onder andere een handige stille modus, pinch-to-zoom, aanpasbare volumeknoppen en geavanceerde kwaliteitsinstellingen.

Lees verder na de advertentie.

Camera JB+ barst van de functies

Ook is het mogelijk om de opslagbron te bepalen (zowel intern als extern), een timer in te stellen of een burstmodus te activeren waarna veel foto’s achter elkaar worden geschoten. De app wordt tevens geleverd met een fotogalerij-app die, net als bij stock Android, lekker snel en overzichtelijk is.

Het is daarbij mogelijk om (in tegenstelling tot de standaard Android-app) de grootte van miniatuurvoorbeelden in te stellen en de manier waarop je foto’s bekijkt te veranderen. Een handigheidje is dat Camera JB+ het toestaat dat je bepaalde foto-albums verbergt (en naar eigen wens weer kan weergeven).

De fotobewerking laat je, net als bij de standaard stock Android camera-app, onder andere snel een filter of border (een rand) aan de foto toevoegen.

Camera JB+ heeft een prijskaartje van 1,99 euro.

Download: Camera JB+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu