De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Can’t Talk reageert automatisch op WhatsApp, sms en meer

Thomas Haenen
16 oktober 2017, 19:22
2 min leestijd
Can’t Talk reageert automatisch op WhatsApp, sms en meer

Ben je even niet beschikbaar omdat je slaapt, in een vergadering zit of naar de bioscoop bent? Can’t Talk reageert automatisch op binnenkomende berichten.

Lees verder na de advertentie.

Automatisch reageren bij afwezigheid met Can’t Talk

Hoewel je je smartphone waarschijnlijk vrijwel altijd op zak hebt, betekent dat niet dat je ook de volle dag bereikbaar wil zijn. Niet alleen ‘s nachts tijdens het slapen, maar ook overdag in vergaderingen, tijdens een romantisch etentje of op een gezellige avond met vrienden is het fijn om niet continu lastig gevallen te worden. Maar wat doe je als je vrienden hebt die je toch berichten blijven sturen? De nieuwe app Can’t Talk laat ze weten dat ze toch echt even geduld moeten hebben.

Can't Talk

Met Can’t Talk stel je een afwezigheidsbericht in dat automatisch naar je vrienden wordt gestuurd. De app kan niet alleen reageren op sms’jes, maar ook op telefoongesprekken en zelfs WhatsApp-berichten.

Via de app kun je aangeven op welke vrienden er precies gereageerd moet worden. Zo hoef je baas misschien niet te weten dat je even onbereikbaar bent voor een dutje. Om te voorkomen dat je vrienden continu een reactie terugkrijgen, kun je ook instellen dat er slechts om het kwartier of half uur automatisch wordt gereageerd.

Let wel: vooralsnog is er alleen een voorlopige versie van de app beschikbaar. Sommige features die wel door de ontwikkelaar beloofd worden, zoals automatische reacties op Telegram en Slack, zijn daarom nog niet beschikbaar. Wanneer de volledige versie van Can’t Talk volgt, is nog onbekend.

Can’t Talk voor Android downloaden

Can’t Talk is via onderstaande link te downloaden in de Play Store. De app werkt op elke smartphone met Android 4.3 of nieuwer. Downloaden is gratis, maar je kunt de app vervolgens slechts twee weken gebruiken. Voor 1,29 euro krijg je een jaar toegang, voor 3,69 euro gebruik je de app onbeperkt de rest van je leven.

Download Can’t Talk in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu