Car Locator: je auto terugvinden met je Android-toestel

Redactie
14 juni 2011, 21:30
1 min leestijd
Car Locator: je auto terugvinden met je Android-toestel
carpass
car locator

Je hebt je auto in een onbekende stad geparkeerd, ergens op een parkeerplaats die je je niet meer kan herinneren. Maar dankzij de app Car Locator lukt het toch om je auto terug te vinden. Deze app is vandaag door Car-Pass uitgebracht en is ontwikkeld met medewerking van ontwikkelaar Appstrakt.

De app was al beschikbaar voor iOS en Windows Phone. Car Locator houdt je parkeertijd in de gaten en waarschuwt bij het overschrijden van de parkeertijd. Bovendien weet de app altijd waar je de auto hebt geparkeerd. Eventueel kun je nog wat extra foto’s of tekst toevoegen van je parkeerplek, zodat je bijvoorbeeld het exacte parkeervak makkelijk kunt terugvinden.

Lees verder na de advertentie.

Sta je in een betaalzone, dan kun je in de app aangeven hoe lang je betaald hebt. De alarmfunctie waarschuwt dan wanneer het tijd is om meer geld in de parkeermeter te gooien. Daarnaast bevat de app ook nog een kompas, zodat je de richting naar het noorden steeds kunt vinden. Verder is het mogelijk om via sms te betalen. Car-Pass is een Belgisch bedrijf, dat officiële kilometertellercertificaten afgeeft.

Meer info: Car-Pass

Categorie: Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's