Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Carbon update maakt Twitter-app nogmaals de moeite waard

Redactie
15 juli 2013, 14:50
1 min leestijd
Carbon update maakt Twitter-app nogmaals de moeite waard
carbon update

De laatste Carbon update maakt de app een stuk vollediger en beter. De ietwat onbekende Twitter-app voor Android is één van de pareltjes in de Play Store. Een ruwe diamant, maar wel één met veel potentie. De reeks aan nieuwe features hebben veel te maken met de media binnen Twitter en de behandeling daarvan, maar het gebruik van Carbon wordt ook gemakkelijker gemaakt. De grootste verandering in de nieuwe versie 1.2 is de handige in-app browser en YouTube-ondersteuning.

Zo worden links en YouTube-video’s binnen de app geopend en kunnen ook video’s van Vine in Carbon worden bekeken. Daarnaast maakt Carbon het mogelijk om naar personen te zoeken, de lettertypegrootte aan te passen, nieuwe quote-stijlen te activeren en kun je de notificatie-interval instellen. Ook worden foto’s voortaan in een nieuw foto-scherm binnen de app weergegeven en kun je foto’s opslaan of geheel binnen Carbon blokkeren om je databundel te sparen. Een handige widget is voortaan ook beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

De sexy Twitter-app Carbon for Twitter was jaren in ontwikkeling en één van de meest langverwachte apps, maar het duurde zo lang voordat de app daadwerkelijk uit was dat velen Carbon alweer vergeten waren. Eén van de bekendste eigenschappen van Carbon is dat de navigatie vrijwel geheel met swipe-bewegingen gaat. Hierdoor voelt de app net iets intuïtiever aan dat zijn concurrenten.

Carbon update beschikbaar

Download: Carbon (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu