De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

In deze game speel je Flappy Bird in virtual reality

Wouter Nijsen
6 juli 2015, 18:55
1 min leestijd
In deze game speel je Flappy Bird in virtual reality

Altijd al Flappy Bird in 3D willen spelen? In deze game  kan dat! Cardboard Flappy is simpelweg een versie van het bekende spelletje die je met een Google Cardboard speelt.

Lees verder na de advertentie.

Flappy Bird in virtual reality

Als je een tijdje geleden een fanatieke speler was van Flappy Bird, dan mag je Cardboard Flappy zeker niet missen. In deze game is het namelijk mogelijk om het spelletje in virtual reality te spelen. Daar heb je wel een Google Cardboard voor nodig, al worden ook diverse andere virtualrealitybrillen ondersteund.

Cardboard Flappy

Cardboard Flappy werkt heel simpel. Je plaatst je Android-toestel in een Cardboard en opent de app om te spelen. Hierna speel je vanuit het oogpunt van het vogeltje, dat door de bekende groene buizen moet vliegen om punten te scoren. Het behalen van hoge scores is in de nieuwe game nog moeilijker dan in het origineel, maar wel een stuk leuker.

Je bestuurt Cardboard Flappy met het ringetje dat links in de Google Cardboard is geplaatst. Net als in de originele Flappy Bird heb je dus maar één vinger nodig om het spelletje te spelen.

Cardboard Flappy voor Android downloaden

Cardboard Flappy heeft niet veel om het lijf, maar is  leuk  om eens te proberen. Via de link hieronder kun je de app downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.1 of hoger en 17MB aan vrije opslagruimte nodig.

→ Download Cardboard Flappy in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu