De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Ga terug in de tijd in de prachtige rengame Cartoon Survivor

Wouter Nijsen
20 augustus 2015, 19:45
2 min leestijd
Ga terug in de tijd in de prachtige rengame Cartoon Survivor

In de nieuwe Android-game Cartoon Survivor speel je als een dodo en moet je al springend, rennend en glijdend moeilijke levels voltooien. De prachtige graphics is echter hetgeen de game de moeite waard maakt.

Lees verder na de advertentie.

Ren in een schitterende wereld

Rengames zijn in Google Play in overvloed te vinden en doen vaak weinig speciaals. Toch verschijnt er af en toe eentje die wél het spelen waard is. Het nieuwe Cartoon Survivor is daar een goed voorbeeld van. De game doet op het eerste gezicht niet veel nieuws, maar combineert leuke gameplay met een prachtige  presentatie.

Je speelt als Doo Doo, een vogel die elke level  succesvol moet afleggen door hard te rennen en op de juiste momenten te springen. Dat doe je in afwisselende spelwerelden met de nodige obstakels. Er wordt gebruikgemaakt van een cartoony  stijltje, maar vooral de prehistorische setting is tof. Zo word je achterna gezeten door dinosaurussen, mammoeten en holbewoners.

De besturing van Cartoon Survivor is vrij simpel. Met je linkerduim beweeg je Doo Doo naar links en rechts, en met je rechterduim laat je de vogel springen. Dat laatste is nodig, want je komt onderweg allerlei  obstakels, verhogingen en vijanden tegen die je het leven zuur maken. Daarnaast moet je rekening houden met de  timer: als die afloopt, is het game over.

Meteen vanaf de start is Cartoon Survivor best pittig, zeker als je in elk level de maximale sterrenscore wilt behalen. Daarnaast zijn er veel verschillende levels, en  middels updates worden daar in de toekomst nog een aantal aan  toegevoegd. Verder speel je tijdens het spelen personages vrij en kun je diverse power-ups gebruiken. Die kom je regelmatig in de game tegen, maar ze zijn ook met echt geld aan te schaffen middels een in-app aankoop. Daartoe word je echter niet verplicht.

Cartoon Survivor downloaden

Cartoon Survivor is via onderstaande link te downloaden, 154MB groot en werkt met Android 2.3 of hoger.

Download Cartoon Survivor  in Google Play (gratis, met in-app aankopen)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu