Castro is de mooiste app om alles te weten over je Android-device

Redactie
24 maart 2015, 15:51
1 min leestijd
Castro is de mooiste app om alles te weten over je Android-device

Wat zit er precies in je Android-smartphone of -tablet? Castro laat alle hardwarespecificaties in een fraaie app zien, die op een uitstekende manier gebruikmaakt van het Material Design.

Lees verder na de advertentie.

Material Design is met Android Lollipop  een belangrijk onderdeel geworden van Googles mobiele besturingssysteem. Castro gebruikt dit design om informatie over de hardware van het toestel te tonen, variërend van de processor tot de batterijstatus en -temperatuur.

Dit kun je allemaal met Castro

castro-1

Castro biedt een uitschuifbaar menu aan dat toegang biedt tot verschillende secties in de app: processor, kernel, software, batterij, geheugen en het netwerk. Ook is er een algemene sectie beschikbaar met de belangrijkste informatie over het  toestel. Bij de processor kun je onder andere zien welk type processor je hebt, door welke fabrikant de processor is gemaakt, hoeveel cores de cpu heeft, op welke kloksnelheid de smartphone of tablet draait en welke architectuur wordt gebruikt.

De app is geheel advertentievrij, maar het is mogelijk om via een in-app-aankoop van 0,88 euro  de ontwikkeling van de app te steunen. Daarbij neemt de app maar 8MB aan ruimte in, waardoor je niet eens merkt dat Castro op jouw device is geïnstalleerd.

Download Castro

Castro is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Castro in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu