Centrallo: handige app maakt lijstjes en notities slimmer

Wouter Nijsen
14 juni 2015, 11:06
1 min leestijd
Centrallo: handige app maakt lijstjes en notities slimmer

Centrallo is een handige Android-app die je  dagelijkse leven  makkelijker maakt. De applicatie laat je lijstjes, notities en nog veel meer maken, die je vervolgens met iedereen kunt delen.

Lees verder na de advertentie.

Lijstjes en notities beheren en delen

Centrallo is al een tijdje te vinden in Google Play, maar werd onlangs voorzien van een grote update die onder meer het fraaie Material Design toevoegde. Centrallo is een app die het maken van lijstjes en notities combineert, en hier nog veel verder in gaat. Zo kun je lijstjes in lijstjes maken, die je dan weer kunt voorzien van een ongelimiteerd aantal to-do’s. Doordat Centrallo op een slimme manier jouw to-do`s en notities op een rijtje zet, krijg je meer op een dag gedaan.

In Centrallo kun je een ongelimiteerd aantal notities, lijstjes of andere informatie kwijt. De app is vooral handig wanneer je snel even iets moet noteren of opslaan, zodat je het later kunt terugkijken. Daarnaast is het mogelijk om foto`s en video`s op te slaan, die je – net als de lijstjes en notities- met iedereen kunt delen. Door gebruik te maken van wachtwoorden, beveiligt de app al je persoonlijke informatie.

Als gezegd werd de app onlangs voorzien van het Material Design. Kenmerkend zijn de grote grijze balk bovenin en de handige actieknop waarmee je direct  zaken toevoegt. Ook de interface werd onder handen genomen, waardoor het navigeren tussen de verschillende functies nog makkelijker is geworden.

Centrallo voor Android downloaden

Centrallo is via onderstaande link gratis te downloaden, maar bevat wel enkele  in-app aankopen. Zorg dat je voor de installatie beschikt over Android 4.0.3 of hoger en 4,3MB aan vrije opslagruimte.

Download Centrallo in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu