De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Changelogs houdt alle app-updates voor je bij

Erwin Vogelaar
28 maart 2016, 19:01
2 min leestijd
Changelogs houdt alle app-updates voor je bij

De app Changelogs houdt alle app-updates voor je bij zodat je deze zelf niet meer in de gaten hoeft te houden.

Lees verder na de advertentie.

Changelogs

Als je veel apps gebruikt raak je op een gegeven moment volledig de draad kwijt met wat er allemaal nieuw is in de updates. Misschien herken je het wel: je Android-toestel is nieuw en elke keer als er een app-update komt ben je benieuwd welke mogelijkheden je favoriete apps nu weer krijgen. Je gaat in de Play Store naar de desbetreffende app in de update-lijst en leest daar de changelog. Langzaamaan doe je dit steeds minder vaak, tot je de updates maar binnen laat rollen en vanzelf wel tegen nieuwe dingen aanloopt. Mogelijk mis je zo een hoop toffe features.

Changelogs doet eigenlijk exact wat je van een dergelijke app zou verwachten. Alle update-informatie van apps worden verzameld in een handige lijst waar je vlot doorheen kunt scrollen. Helaas kan er soms wel een enkele app missen door het gebruik van een strikte API, maar daar kan de maker van de app helaas niets aan doen. Ook worden verwijderde apps pas uit de lijst gehaald als de app opnieuw gestart wordt.

De ontwikkelaar blijft erg bescheiden over zijn app: “Dit was een persoonlijk project om nieuwe technologieën en ideeën te onderzoeken”, schrijft hij in de Play Store. “Het beste dat ik kan zeggen is dat het waarschijnlijk voor de meeste apps werkt”. Hij doet zichzelf hiermee te kort, want Changelogs is een bijzonder handige app om geïnstalleerd te hebben.

Changelogs downloaden

Changelogs kun je helemaal gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. We hebben nog geen advertenties gespot in de app, dus je kunt het echt gratis gebruiken. De app vraagt om 7,2MB vrije ruimte en je hebt minimaal Android 4.0.3 nodig om de app te gebruiken.

Download Changelogs in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu