WhatsApp toont na update badge voor ongelezen berichten

Gijs Ettes
2 juli 2014, 13:31
1 min leestijd
WhatsApp toont na update badge voor ongelezen berichten
chat-app WhatsApp update

Chat-app WhatsApp is voorzien van een update die vooral voor Samsung-gebruikers fijn is. Na installatie van de nieuwe versie verschijnen er namelijk badges met het aantal ongelezen berichten bij het WhatsApp-pictogram op je homescreen. De manier waarop dit wordt gedaan, komt overeen met de iOS-versie van WhatsApp.

De update voegt daarnaast een cameraknop toe, zodat je met de ingebouwde, en ietwat uitgeklede camerafunctie van WhatsApp snel foto’s kunt maken en delen. Verder kun je nu meer audiobestanden als bijlage toevoegen, groepsgesprekken dempen en meldingen uitzetten en meerdere mediabestanden tegelijkertijd verwijderen. Eerder gingen geruchten dat er een tabletversie van WhatsApp in de maak is, maar daarvan ontbreekt nog ieder spoor.

Lees verder na de advertentie.

Verder zou WhatsApp werken aan een Snapchat-achtige functie waarbij de gebruiker eigenhandig kan instellen wanneer een verzonden foto bij de ontvanger verdwijnt. Bij de Snapchat-app is dit de meest populaire feature. Eerder noemde WhatsApp-ceo Jan Koum dit nog een gimmick die zeker niet in de chat-app zal verschijnen.

WhatsApp downloaden

WhatsApp is gratis in Google Play te downloaden. De dienst maakt gebruik van jaarabonnementen die onder andere met PayPal kunnen worden betaald.

Download WhatsApp in Google Play (gratis)

Lees meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu