Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

ChatON van Samsung krijgt update

Gijs Ettes
12 juni 2013, 7:52
1 min leestijd
ChatON van Samsung krijgt update
ChatON

Samsungs eigen WhatsApp-variant ChatON is dinsdag van een update voorzien, die gebruikers onder andere gif-bestanden laat versturen en Galaxy S4-bezitters laat audio- en videobellen met elkaar.

Lees verder na de advertentie.

Samsungs ChatON is volgens de beschrijving in Google Play de populairste messenger-app in de Verenigde Staten en Frankrijk. ChatON vereist wel het gebruik van een Samsung-account, maar als je een van de vele Galaxy-toestellen bezit, zoals de Samsung Galaxy S4, is de kans toch al groot dat je er daar een van hebt. Verder lijkt de app veel op gangbare alternatieven als WhatsApp.

De nieuwe update voor de messenger-app brengt ondersteuning voor gif-bestanden, maar ook het kunnen vertalen van berichten vanuit en naar de meeste gangbare wereldtalen. De ondersteuning voor ChatON Voice en Video Chat is er dus alleen voor de Galaxy S4.

Een van de voordelen van ChatON dat de app je eveneens via je pc berichten laat versturen en lezen, net als Google Hangouts. Andere gangbare zaken, zoals groepsgesprekken en het versturen van video’s, ondersteunt de app ook allang.

Download: ChatON (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu