Christmas Radio: altijd en overal genieten van kerstmuziek

Wouter Nijsen
3 december 2009, 1:00
1 min leestijd
Christmas Radio: altijd en overal genieten van kerstmuziek
Christmas1

Alhoewel Sinterklaas nog in het land is  mogen we best alvast vooruit denken aan kerst. De kerstdagen zijn altijd omgeven met een bepaalde sfeer en niet te vergeten: met een bepaalde soort muziek. Wil je altijd en overal genieten van kerstmuziek, dan ben je bij de applicatie Christmas Radio van BluMediaLab aan het juiste adres. Met deze applicatie kun je namelijk luisteren naar webradiostations die alleen maar kerstmuziek uitzenden.

Denk hierbij niet alleen aan de reeds grijs gedraaide standaard deuntjes, maar aan kerstmuziek verdeeld over verschillende muzieksoorten zoals: Traditionele kerstmuziek, Kerst Rock, Religieuze kerstmuziek, Jazz- en  Country-kerstmuziek. Er is zelfs een radiostation dat de uitzendingen vanaf de Noordpool verzorgt.

Via een overzichtelijk menu kun je een keuze maken uit een flinke lijst met radiostations, waarbij bij de meeste stations staat aangegeven welke soort kerstmuziek ze uitzenden.

Lees verder na de advertentie.

Heb je het wel gehad met steeds diezelfde kerst-cd die tijdens de feestdagen weer uit de kast gehaald wordt, dan is Christmas Music een welkome afwiseling om toch in de juiste stemming te blijven. Downloaden kan gratis in de Android Market, of door het scannen van de QR-code.

Christmas2
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu